Web hosting STARTER

150 MB Web Space
1500 MB Bandwidth
1 e-Mail Λογαριασμός
Cpanel, FPext, Webmail
ΔΩΡΕΑΝ ! Παραγγελία

Web hosting BASIC

300 MB Web Space
4000 MB Bandwidth
100 e-Mail Λογαριασμοί
10 Mysql Database
Cpanel, FPext, Webmail
Μόνο:1,90€/μήνα! Παραγγελία

Hosting ADVANCED

2000 MB Web Space
10 GB Bandwidth
1000 e-Mail Λογαριασμοί
10 Mysql Database
Cpanel, FPext, Webmail
Μόνο: 4,00€/μήνα! Παραγγελία

Κατοχύρωση domain

Κατοχυρώστε σήμερα το δικό σας domain στις καλύτερες τιμές και με μοναδικές προσφορές!

Κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή σελίδας κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων Κατασκευή σελίδας Σχεδιασμός σελίδων site


Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες σας αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα μέσω internet. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα μέσο διαφήμισης με ελάχιστο κόστος, που στις μέρες μας είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση για την προβολή των υπηρεσιών της καθώς και των προϊόντων της, σε όλο τον κόσμο 365 ημέρες τον χρόνο!

Κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε.. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα! Αναλυτικότερα, σελίδα μπορεί να έχετε, θα εμφανιστεί όμως σε καλή θέση σε μια αναζήτηση ενός υποψήφιου πελάτη σας στο google για παράδειγμα?


Στην Hostsun, αυτό είναι ο κυριότερος παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη μας κατά την κατασκευή σελίδων στο internet από το 1997! Να γίνει η κατασκευή ιστοσελίδων, έτσι ώστε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, να σας βρίσκουν υποψήφιοι πελάτες σας μέσω της ιστοσελίδας σας μέσω αναζήτησης και όχι να έχετε μια σελίδα που την δείχνετε απλά σε υπάρχοντες πελάτες σας.


Υπάρχουν αρκετοί πελάτες μας που ήρθαν σε εμάς, ενώ είχαν είδη σελίδα, που όμως δεν εμφανιζόταν πουθενά, σε καμία μηχανή αναζήτησης και ενώ είχαν ξοδέψει μια περιουσία σε δήθεν επαγγελματίες!


Αναλαμβάνουμε κατασκευή σελίδων με λειτουργικότητα, καλαισθησία, επιτυγχάνοντας παράλληλα καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης, ενώ παρέχουμε ότι απαιτείται για την κατασκευή της σελίδας σας σε υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων και κατοχύρωσης domain σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που λειτουργούν ως μεταπωλητές στις παραπάνω υπηρεσίες, ανεβάζοντας το κόστος της κατασκευής σελίδων και φυσικά χωρίς την ανάλογη υποστήριξη.


Στις μέρες μας, εν μέσω "κρίσης", η επιχείρηση σας έχει απόλυτη ανάγκη την κατασκευή σελίδας σε συνεργασία μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που να έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας φέρει νέους πελάτες με κατασκευή ιστοσελίδας : Κατασκευή ιστοσελίδας σχεδιασμένη για να αυξήσει τις πωλήσεις σας, να σας φέρει νέους πελάτες, με ελάχιστο κόστος, προσαρμοσμένο στους δύσκολους καιρούς που περνά η Ελληνική Αγορά.

Στην Hostsun Web Services χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σελίδων όπως: Flash για την δημιουργία δυναμικών γραφικών (Intractive Animations), JAVA Applets & JavaScript, Cascade Style Sheet (CSS) για την σχεδίαση του interface, HTML και DHTML για την δημιουργία των στατικών σελίδων,PHP & MySQL για την δημιουργία των δυναμικών σελίδων.

Αναλυτικότερα στην κατασκευή σελίδων , αναπτύσσουμε δυναμικές ιστοσελίδες (CMS) που καλύπτουν τις ανάγκες των περισσοτέρων επιχειρήσεων, που επιθυμούν μια εντυπωσιακή και λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με δυναμική αλλαγή περιεχομένου μέσω μιας σελίδας "Administrator" με φιλικό περιβάλλον, εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε κώδικα και χωρίς τη δική μας μεσολάβηση. Έτσι έχετε μια μια ιστοσελίδα που μπορείτε να ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα προσθέτοντας πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες κλπ.


Μια άλλη κατηγορία κατασκευής σελίδων είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (E-Shop): Πρόκειται για κατασκευή σελίδας ηλεκτρονικών πωλήσεων (κατάστημα on-line) με τεράστια περιθώρια κέρδους καθώς τα λειτουργικά του έξοδα είναι πολύ λιγότερα από ένα κανονικό κατάστημα. Ενσωματώνει σύστημα αποθήκης, τιμολόγησης, πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας κλπ.
Στην Ελλάδα αυτή η κατηγορία γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την διάδοση της ευρυζωνικότητας καθώς και της ¨κρήσης¨ και στο μέλλον θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και στην χώρα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή σελίδας, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop.

Δείτε δουλειές (portfolio) που έχουμε είδη ολοκληρώσει σχετικά με κατασκευή σελίδας

 


Follow us on Twitter

99,9% Uptime Δικτύου

Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24άωρο κάθε μέρα, μήνα και χρόνο. Με 99.99% uptime δικτύου, είστε σίγουροι ότι η σελίδα και οι λογαριασμοί e-Mail σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 5 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η μία από τις 5 σταματήσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

Δωρεάν Δυναμικά Site

Σε κάθε πακέτο web hosting, παρέχουμε δωρεάν 51 έτοιμα δυναμικά sites και βοηθήματα (Fantastico). Με τo Cpanel > Fantastico μπορείτε να εγκαταστήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα μια δυναμική ιστοσελίδα στο πακέτο web hosting σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Ασφάλεια δεδομένων

Απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας με καθημερινά δωρεάν remote backups και  ισχυρά δυναμικά Hardware & Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις ασφαλείας λογισμικού και 24ωρο server monitoring, οι servers μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια σε intrusions, brute force attacks, spamming.

Επιδόσεις

Απόλυτες επιδόσεις από καινούριος, ιδιόκτητους, επώνυμους και πανίσχυρους Servers (Dell, IBM), με φιλοξενία σελίδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (και όχι στις ΗΠΑ) με κορυφαία συνδεσιμότητα.
Νιώστε και εσείς την διαφορά στον χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας σας!
Δεν είναι τυχαίο ότι μας προτιμούν από το 1997 τόσοι χρήστες..

Φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και Ευρώπη

Με δυναμικό on-line σύστημα domain, παραγγελιών, υποστήριξης, παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης (domain registration) domain.gr, .eu, .com, .net, .org, .biz, info κλπ,  φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) σε επώνυμους web servers. Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) παρέχουμε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης (cPanel) . Πακέτα μεταπωλητών για φιλοξενία ιστοσελίδων (Virtual Private Servers) για web hosting resellers με προσωπικούς name servers, απεριόριστα domains και προνομιακές τιμές! Κατακευή ιστοσελίδων που καλύπτουν κάθε ανάγκη παρουσίας στο internet, από λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce, eshop) ως μια απλή οικονομική ιστοσελίδα για διαφημιστικούς σκοπούς.  Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους διαδικτύου και σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης (Seach Engine Submission) και βελτιστοποιούμε την κατάταξή της στις αναζητήσεις των Google, Yahoo, κλπ (Search Engine Optimization, SEO), μετατρέποντάς την σε εργαλείο πραγματικής προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας! Dedicated Servers στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με κορυφαίο hardware, συνδεσιμότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις και φυσικά με την κορυφαία, φανατική υποστήριξή της Hostsun!