Η Βάση Συχνών Ερωτήσεων είναι οργανωμένη σε διάφορες κατηγορίες. Διαλέξτε μια κατηγορία από τις παρακάτω ή αναζητήστε στην Βάση Συχνών Ερωτήσεων για την απάντηση στην ερώτησή σας.

Αναζήτηση

Κατηγορίες

Folder Κατοχύρωση domain.eu .com .net .org κλπ (6)
Γνωσιολογική βάση για θέματα που αφορούν στην κατοχύρωση domain.eu, ανανέωση domain.eu, αλλαγή καταχωρητή domain.eu κλπ
Folder Κατοχύρωση domain.gr (14)
Γνωσιολογική βάση για θέματα που αφορούν στην κατοχύρωση domain.gr, ανανέωση domain.gr, αλλαγή καταχωρητή domain.gr κλπ
Folder Τμήμα πελατών - Συστημα διαχείρησης υπηρεσιών (7)
Οδηγίες χρήσης τμήματος πελατών που αποτελεί το σύστημα διαχείρησης υπηρεσιών της Hostsun
Folder Φιλοξενία ιστοσελίδων (17)
Γνωσιολογική βάση για φιλοξενία ιστοσελίδων, web hosting, φιλοξενία σελίδων κλπ

Τα δημοφιλέστερα

Article Δεν μπορώ να στείλω email ενώ λαμβάνω κανονικά
Σε περίπτωση που λαμβάνετε...
Εμφανίσεις: 11875
Article Δεν μπορώ να λάβω email ενώ μπορώ να στείλω
Σε περίπτωση που δεν...
Εμφανίσεις: 5232
Article Πόσο κοστίζει η καταχώρηση ενός .gr domain ;
Το κόστος καταχώρησης για...
Εμφανίσεις: 5006
Article Πώς μπορώ να αλλάξω τα δηλωμένα στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας των domain μου;
Για να αλλάξετε τα στοιχεία διεύθυνσης ή τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως είναι το...
Εμφανίσεις: 3449


Γλώσσα:

Follow us on Twitter

99,9% Uptime Δικτύου

Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24άωρο κάθε μέρα, μήνα και χρόνο. Με 99.99% uptime δικτύου, είστε σίγουροι ότι η σελίδα και οι λογαριασμοί e-Mail σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 5 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η μία από τις 5 σταματήσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

Δωρεάν Δυναμικά Site

Σε κάθε πακέτο web hosting, παρέχουμε δωρεάν 51 έτοιμα δυναμικά sites και βοηθήματα (Fantastico). Με τo Cpanel > Fantastico μπορείτε να εγκαταστήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα μια δυναμική ιστοσελίδα στο πακέτο web hosting σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Ασφάλεια δεδομένων

Απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας με καθημερινά δωρεάν remote backups και  ισχυρά δυναμικά Hardware & Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις ασφαλείας λογισμικού και 24ωρο server monitoring, οι servers μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια σε intrusions, brute force attacks, spamming.

Επιδόσεις

Απόλυτες επιδόσεις από καινούριος, ιδιόκτητους, επώνυμους και πανίσχυρους Servers (Dell, IBM), με φιλοξενία σελίδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (και όχι στις ΗΠΑ) με κορυφαία συνδεσιμότητα.
Νιώστε και εσείς την διαφορά στον χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας σας!
Δεν είναι τυχαίο ότι μας προτιμούν από το 1997 τόσοι χρήστες..

Φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και Ευρώπη

Με δυναμικό on-line σύστημα domain, παραγγελιών, υποστήριξης, παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης (domain registration) domain.gr, .eu, .com, .net, .org, .biz, info κλπ,  φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) σε επώνυμους web servers. Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) παρέχουμε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης (cPanel) . Πακέτα μεταπωλητών για φιλοξενία ιστοσελίδων (Virtual Private Servers) για web hosting resellers με προσωπικούς name servers, απεριόριστα domains και προνομιακές τιμές! Κατακευή ιστοσελίδων που καλύπτουν κάθε ανάγκη παρουσίας στο internet, από λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce, eshop) ως μια απλή οικονομική ιστοσελίδα για διαφημιστικούς σκοπούς.  Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους διαδικτύου και σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης (Seach Engine Submission) και βελτιστοποιούμε την κατάταξή της στις αναζητήσεις των Google, Yahoo, κλπ (Search Engine Optimization, SEO), μετατρέποντάς την σε εργαλείο πραγματικής προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας! Dedicated Servers στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με κορυφαίο hardware, συνδεσιμότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις και φυσικά με την κορυφαία, φανατική υποστήριξή της Hostsun!