Στα πλαίσια της διαρκούς επιδίωξης αναβάθμισης της ασφάλειας υπηρεσιών που σας παρέχουμε, έχουμε ενεργοποιήσει την δυνατότητα "Two Factor Authentication" στο cpanel των πελατών καθώς και του τμήματος πελατών. Προτείνουμε να το ενεργοποιήσετε καθώς παρέχει μια επιπλέον δικλείδα ασφάλειας και συμβάλει στην ασφάλεια των δεδομένων σας.

Για την ενεργοποίηση Two Factor Authentication, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή "Επαληθευτής Google" στο smartphone σας και :

  • Για το cpanel σας, μόλις κάνετε login (www.domain.gr/cpanel), μπορείτε να επιλέξετε την ενεργοποίηση του Two Factor Authentication στο menu "Security > Two Factor Authentication"
  • Για το τμήμα πελατών μας: μόλις κάνετε login, στο μενού πάνω δεξιά " Γειά σου "Το όνομα σας", Ρυθμίσεις ασφάλειας, Two Factor Authentication

Με την ενεργοποίηση των παραπάνω υπηρεσιών, ακόμη και αν κάποιος υποκλέψει κακόβουλα το password σας, δεν θα μπορέσει να μπεί στις υπηρεσίες σας καθώς δεν θα έχει το "δεύτερο κλειδί".. Προτείνουμε σε όλους τους πελάτες μας να ενεργοποιήσουν αυτή την δυνατότητα, καθώς συμβάλει αρκετά στην ασφάλεια των δεδομένων τους.

Tuesday, May 29, 2018« Πίσω