Καλωσορίσατε στις σελίδες προϊόντων, υποστήριξης και πελατών.

Περιοχή Πελατών
Δείτε και ανανεώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας
Ανακοινώσεις
Δείτε τα τελευταία μας νέα και ανακοινώσεις
Νέα αίτηση υποστήριξης
Υποβολή αίτησης υποστήριξης
Downloads
Βιβλιοθήκη Αρχείων, οδηγών χρήσης, video tutorials κτλ.
Αιτήσεις Υποστήριξης
Δείτε και απαντήστε σε υπάρχουσες αιτήσεις υποστήριξης
Βάση Συχνών Ερωτήσεων
Περιηγηθείτε στην Βάση Συχνών Ερωτήσεων για απαντήσεις
Συνεργάτες
Γίνετε μέλος του προγράμματος συνεργατών ή δείτε τα κέρδη σας
Παραγγελία
Κάντε μια νέα παραγγελία
Επικοινωνία πριν την αγορά
Θέστε οποιαδήποτε ερώτηση πριν την αγορά εδώ
Διαθεσιμότητα Domain
Έλεγχος διαθεσιμότητας domain
Κατάσταση διακομιστή
Δείτε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την κατάσταση των διακομιστών μας
Θέματα σχετικά με το Δίκτυο
Διαβάστε για τρέχουσες προγραμματισμένες εργασίες στο δίκτυο

Τελευταίες ανακοινώσεις

20/11/2014 - Προγραμματισμένη αναβάθμιση server phestos.hostsun.com
Σας ενημερώνουμε ότι στις 16/12/2014 θα...


Γλώσσα:

Follow us on Twitter

99,9% Uptime Δικτύου

Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24άωρο κάθε μέρα, μήνα και χρόνο. Με 99.99% uptime δικτύου, είστε σίγουροι ότι η σελίδα και οι λογαριασμοί e-Mail σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 5 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η μία από τις 5 σταματήσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

Δωρεάν Δυναμικά Site

Σε κάθε πακέτο web hosting, παρέχουμε δωρεάν 51 έτοιμα δυναμικά sites και βοηθήματα (Fantastico). Με τo Cpanel > Fantastico μπορείτε να εγκαταστήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα μια δυναμική ιστοσελίδα στο πακέτο web hosting σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Ασφάλεια δεδομένων

Απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας με καθημερινά δωρεάν remote backups και  ισχυρά δυναμικά Hardware & Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις ασφαλείας λογισμικού και 24ωρο server monitoring, οι servers μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια σε intrusions, brute force attacks, spamming.

Επιδόσεις

Απόλυτες επιδόσεις από καινούριος, ιδιόκτητους, επώνυμους και πανίσχυρους Servers (Dell, IBM), με φιλοξενία σελίδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (και όχι στις ΗΠΑ) με κορυφαία συνδεσιμότητα.
Νιώστε και εσείς την διαφορά στον χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας σας!
Δεν είναι τυχαίο ότι μας προτιμούν από το 1997 τόσοι χρήστες..

Φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και Ευρώπη

Με δυναμικό on-line σύστημα domain, παραγγελιών, υποστήριξης, παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης (domain registration) domain.gr, .eu, .com, .net, .org, .biz, info κλπ,  φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) σε επώνυμους web servers. Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) παρέχουμε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης (cPanel) . Πακέτα μεταπωλητών για φιλοξενία ιστοσελίδων (Virtual Private Servers) για web hosting resellers με προσωπικούς name servers, απεριόριστα domains και προνομιακές τιμές! Κατακευή ιστοσελίδων που καλύπτουν κάθε ανάγκη παρουσίας στο internet, από λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce, eshop) ως μια απλή οικονομική ιστοσελίδα για διαφημιστικούς σκοπούς.  Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους διαδικτύου και σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης (Seach Engine Submission) και βελτιστοποιούμε την κατάταξή της στις αναζητήσεις των Google, Yahoo, κλπ (Search Engine Optimization, SEO), μετατρέποντάς την σε εργαλείο πραγματικής προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας! Dedicated Servers στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με κορυφαίο hardware, συνδεσιμότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις και φυσικά με την κορυφαία, φανατική υποστήριξή της Hostsun!