Web hosting STARTER

150 MB Web Space
1500 MB Bandwidth
1 e-Mail Λογαριασμός
Cpanel, FPext, Webmail
ΔΩΡΕΑΝ ! Παραγγελία

Web hosting BASIC

300 MB Web Space
4000 MB Bandwidth
100 e-Mail Λογαριασμοί
10 Mysql Database
Cpanel, FPext, Webmail
Μόνο:1,90€/μήνα! Παραγγελία

Hosting ADVANCED

2000 MB Web Space
10 GB Bandwidth
1000 e-Mail Λογαριασμοί
10 Mysql Database
Cpanel, FPext, Webmail
Μόνο: 4,00€/μήνα! Παραγγελία

Κατοχύρωση domain

Κατοχυρώστε σήμερα το δικό σας domain στις καλύτερες τιμές και με μοναδικές προσφορές!

Πιστοποιητικό Ασφαλείας

Ψηφιακό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL certificate 128 bit)

Τα Πιστοποιητικά Ασφαλείας δικτυακών τόπων χρησιμοποιούν τη τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Το SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο και προσφέρει στον ηλεκτρονικό επισκέπτη του web site, κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128 bit.

Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε πότε πρόκειται να πραγματοποιήσετε μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία, από το μικρό λουκέτο που θα εμφανιστεί στο κάτω δεξί μέρος του browser σας και αυτόματα θα μεταφερθείτε σε ηλεκτρονική διεύθυνση της μορφής https://.

Πως λειτουργεί το SSL;

1. Με το SSL, o υπολογιστής του χρήστη, μέσω του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία, στέλνει το αίτημα του στο sever, ο οποίος κάνει χρήση ψηφιακού πιστοποιητικού ασφαλείας και φιλοξενεί το web site με το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική συναλλαγή.
2. Ο Server στέλνει: α) το πιστοποιητικό ασφαλείας στον υπολογιστή του χρήστη και του επιβεβαιώνει πως  έχει επισκεφτεί την σωστή σελίδα και β) το δημόσιο κλειδί του (κωδικός)
3. Ο υπολογιστής του χρήστη, χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί για να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (πχ. τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας).
4. Στη συνέχεια οι πληροφορίες αυτές αποστέλλονται στον server που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.

Με τα Ψηφιακά Πιστοποιητικά Ασφαλείας έχετε την δυνατότητα:

* Να βελτιώσετε την παρουσία του web site σας.
* Να προσφέρετε την πιο αξιόπιστη λύση για την πιστοποίηση του web site σας.
* Να επιδείξετε την ηλεκτρονική σας ταυτότητά του web site σας - όπως αυτή αναγράφεται στο πιστοποιητικό, το οποίο είναι υπογεγραμμένο από έμπιστη Αρχή Πιστοποίησης.
* Να βελτιώσετε τα επίπεδα ασφάλειας στο web site σας.
* Να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας, για να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές συναλλαγές και κάθε είδους ηλεκτρονική επικοινωνία μέσα από τον δικτυακό σας τόπο.

Αποκτήστε τώρα Ψηφιακό Πιστοποιητικό Ασφαλείας για να εξασφαλίσετε στους επισκέπτες της σελίδας σας κρυπτογράφηση SSL 128 bit:


* Για τις συναλλαγές μέσω του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος (E-Shop), όπου απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.
* Για φόρμες επικοινωνίας, όπου απαιτείται ο επισκέπτης να εισάγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως  διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου.
* Για τους εταιρικούς σας συνεργάτες, που έχουν πρόσβαση σε κεντρική εμπορική εφαρμογή για να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές συναλλαγές όπως πχ. παραγγελίες και τιμολόγηση.

Αν επιθυμείτε και εσείς να αποκτήσετε Ψηφιακό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL 128 bit) κάντε κλικ εδώ για παραγγελία


Follow us on Twitter

99,9% Uptime Δικτύου

Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24άωρο κάθε μέρα, μήνα και χρόνο. Με 99.99% uptime δικτύου, είστε σίγουροι ότι η σελίδα και οι λογαριασμοί e-Mail σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 5 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η μία από τις 5 σταματήσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

Δωρεάν Δυναμικά Site

Σε κάθε πακέτο web hosting, παρέχουμε δωρεάν 51 έτοιμα δυναμικά sites και βοηθήματα (Fantastico). Με τo Cpanel > Fantastico μπορείτε να εγκαταστήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα μια δυναμική ιστοσελίδα στο πακέτο web hosting σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Ασφάλεια δεδομένων

Απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας με καθημερινά δωρεάν remote backups και  ισχυρά δυναμικά Hardware & Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις ασφαλείας λογισμικού και 24ωρο server monitoring, οι servers μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια σε intrusions, brute force attacks, spamming.

Επιδόσεις

Απόλυτες επιδόσεις από καινούριος, ιδιόκτητους, επώνυμους και πανίσχυρους Servers (Dell, IBM), με φιλοξενία σελίδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (και όχι στις ΗΠΑ) με κορυφαία συνδεσιμότητα.
Νιώστε και εσείς την διαφορά στον χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας σας!
Δεν είναι τυχαίο ότι μας προτιμούν από το 1997 τόσοι χρήστες..

Φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και Ευρώπη

Με δυναμικό on-line σύστημα domain, παραγγελιών, υποστήριξης, παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης (domain registration) domain.gr, .eu, .com, .net, .org, .biz, info κλπ,  φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) σε επώνυμους web servers. Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) παρέχουμε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης (cPanel) . Πακέτα μεταπωλητών για φιλοξενία ιστοσελίδων (Virtual Private Servers) για web hosting resellers με προσωπικούς name servers, απεριόριστα domains και προνομιακές τιμές! Κατακευή ιστοσελίδων που καλύπτουν κάθε ανάγκη παρουσίας στο internet, από λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce, eshop) ως μια απλή οικονομική ιστοσελίδα για διαφημιστικούς σκοπούς.  Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους διαδικτύου και σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης (Seach Engine Submission) και βελτιστοποιούμε την κατάταξή της στις αναζητήσεις των Google, Yahoo, κλπ (Search Engine Optimization, SEO), μετατρέποντάς την σε εργαλείο πραγματικής προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας! Dedicated Servers στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με κορυφαίο hardware, συνδεσιμότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις και φυσικά με την κορυφαία, φανατική υποστήριξή της Hostsun!