Web hosting STARTER

150 MB Web Space
1500 MB Bandwidth
1 e-Mail Λογαριασμός
Cpanel, FPext, Webmail
ΔΩΡΕΑΝ ! Παραγγελία

Web hosting BASIC

300 MB Web Space
4000 MB Bandwidth
100 e-Mail Λογαριασμοί
10 Mysql Database
Cpanel, FPext, Webmail
Μόνο:1,90€/μήνα! Παραγγελία

Hosting ADVANCED

2000 MB Web Space
10 GB Bandwidth
1000 e-Mail Λογαριασμοί
10 Mysql Database
Cpanel, FPext, Webmail
Μόνο: 4,00€/μήνα! Παραγγελία

Κατοχύρωση domain

Κατοχυρώστε σήμερα το δικό σας domain στις καλύτερες τιμές και με μοναδικές προσφορές!

Προώθηση σελίδων


Προώθηση σελίδων στις μηχανές αναζήτησης Search Engine Optimization (SEO) .


Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του Internet, χρησιμοποιούν λέξεις ή φράσεις στις μηχανές αναζήτησης ώστε να μπορέσουν να βρουν αυτό που θέλουν, αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν το Web Site σας βρίσκεται στις μηχανές αυτές τότε κάποιοι θα το βρουν και θα αγοράσουν το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

Στην Hostsun υπάρχουν καταρτισμένοι επαγγελματίες στην προώθηση σελίδων ( Search Engine Optimization) που αναλύουν το website σας και βλέπουν τί χρειάζεται για να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του στις μηχανές αναζήτησης. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εταιρίες που εγγυούνται πρώτες θέσεις πρίν κάν δούν το site σας, εμείς σας ενημερώνουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρώτη θέση στο web site σας στις μηχανές αναζήτησης, καθώς οι αλγόριθμοι που υπολογίζουν την θέση εμφάνισης του site σας αλλάζουν συνεχώς.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε είναι η παρακάτω:

1. Μελέτη και επιλογή των καταλληλότερων λέξεων & φράσεων που θα προσελκύσουν τους υποψήφιους επισκέπτες του site σας,
2. Καταγραφή της υπάρχουσας κατάταξης του website σας στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης,
3. Βελτίωση της δομής (και προσθήκη περιεχομένου αν χρειάζεται) του website σας ώστε να γίνει πιο ελκυστικό στις μηχανές αναζήτησης,
4. Καταχώρηση των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης και τους online directories ( Ελληνικών και διεθνών) .
5. Προσθήκη σε websites με ανάλογο περιεχόμενο με το δικό σας (revilant incoming links).
6. Τέλος ο πελάτης λαμβάνει reports για την παρακολούθηση των θέσεων που καταλαμβάνει το website του βάση των φράσεων & λέξεων κλειδιών που έχουν επιλεγεί.

Έτσι, με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό θα φέρουμε το Web Site σας στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων βάση των φράσεων & λέξεων κλειδιών που είναι σχετικά με την ιστοσελίδα σας. Με τα παραπάνω steps το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια και δεν θα είναι απλά ένα "πυροτέχνημα" που θα διαρκέσει πολύ λίγο.

Στην ενότητα Άρθρα για webmasters, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βήματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, για να αποκτήσει το site σας μια καλύτερη θέση στα αποτλέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Search Engine Optimization (SEO)-Προώθηση Ιστοσελίδων

Follow us on Twitter

99,9% Uptime Δικτύου

Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24άωρο κάθε μέρα, μήνα και χρόνο. Με 99.99% uptime δικτύου, είστε σίγουροι ότι η σελίδα και οι λογαριασμοί e-Mail σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 5 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η μία από τις 5 σταματήσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

Δωρεάν Δυναμικά Site

Σε κάθε πακέτο web hosting, παρέχουμε δωρεάν 51 έτοιμα δυναμικά sites και βοηθήματα (Fantastico). Με τo Cpanel > Fantastico μπορείτε να εγκαταστήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα μια δυναμική ιστοσελίδα στο πακέτο web hosting σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Ασφάλεια δεδομένων

Απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας με καθημερινά δωρεάν remote backups και  ισχυρά δυναμικά Hardware & Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις ασφαλείας λογισμικού και 24ωρο server monitoring, οι servers μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια σε intrusions, brute force attacks, spamming.

Επιδόσεις

Απόλυτες επιδόσεις από καινούριος, ιδιόκτητους, επώνυμους και πανίσχυρους Servers (Dell, IBM), με φιλοξενία σελίδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (και όχι στις ΗΠΑ) με κορυφαία συνδεσιμότητα.
Νιώστε και εσείς την διαφορά στον χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας σας!
Δεν είναι τυχαίο ότι μας προτιμούν από το 1997 τόσοι χρήστες..

Φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και Ευρώπη

Με δυναμικό on-line σύστημα domain, παραγγελιών, υποστήριξης, παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης (domain registration) domain.gr, .eu, .com, .net, .org, .biz, info κλπ,  φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) σε επώνυμους web servers. Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) παρέχουμε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα διαχείρισης (cPanel) . Πακέτα μεταπωλητών για φιλοξενία ιστοσελίδων (Virtual Private Servers) για web hosting resellers με προσωπικούς name servers, απεριόριστα domains και προνομιακές τιμές! Κατακευή ιστοσελίδων που καλύπτουν κάθε ανάγκη παρουσίας στο internet, από λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce, eshop) ως μια απλή οικονομική ιστοσελίδα για διαφημιστικούς σκοπούς.  Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε καταλόγους διαδικτύου και σε χιλιάδες μηχανές αναζήτησης (Seach Engine Submission) και βελτιστοποιούμε την κατάταξή της στις αναζητήσεις των Google, Yahoo, κλπ (Search Engine Optimization, SEO), μετατρέποντάς την σε εργαλείο πραγματικής προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας! Dedicated Servers στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με κορυφαίο hardware, συνδεσιμότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις και φυσικά με την κορυφαία, φανατική υποστήριξή της Hostsun!